göra fler människor deltar basket spel eller spel fotboll?

göra fler människor deltar basket spel eller spel fotboll?

Även basket är en av de mest populära och väl marknadsförs sport i USA, 2009-2010 närvaro och försäljningsutveckling visar att fotboll är på uppgång. De globala överklagande av fotbolls-VM skulle säkert ha påverkat detta fenomen

Basic Närvaro

Siffrorna för deltagande under 2009 och 2010 visar inte bara fotboll som dyker upp i popularitet i U. S. , men kanske ännu tillskansa NBA resultat. NBA gav cirka 17 miljoner åskådare under de aktuella åren. Major League Soccer i USA, men skröt över 18 miljoner ska gå senast i april 2010.

Uppgick valdeltagandet

När vi tittar på det genomsnittliga deltagandet per match för de två sporter, ser vi också mycket konkurrenskraftiga statistik. I detta fall kom basket fortfarande i topp, men bara knappt. Den genomsnittliga spelet närvaro i NBA var 17. 281 i stället för de 16, 449 som karakteriserade fotbollsmatcher.

Edge i Löner

Ett av de grunder som gör att fotboll har blivit så hård med NBA och andra ligor är dess relativt låga spelarnas löner. NBA upprätthåller inte bara en lönetak men intäktsdelning också. Till exempel var den genomsnittliga NBA lön under 2010 strax över $ 3 miljoner per år där de flesta amerikanska fotbollsspelare göra det mindre än en miljon per år.


Relaterade artiklar


hur du korrigerar en basketboll frikast fel
hur man utför Bret Hart’s sharpshooter
hur man vinner ett kvinnligt basket pool March Madness
om brottas mani
hur man blir en professionell baseball-spelare för Chicago Cubs
fakta på att titta NHL-matcher online
hur man vinner stora 12 biljetter mästerskap fotboll
professionella tjur ridning regler
sammansatta vs aluminium fladdermöss
Hur du ser boxning online