Martinsville speedway fakta

Martinsville speedway fakta

Martinsville Speedway i Martinsville, Virginia en av NASCAR: s mest kända låtar. Det byggdes som en grusväg 1947. Som NASCAR stadga medlem har Martinsville vuxit med sporten och fortfarande framhäver Sprint Cup Series under 2010

Historia

När stock-car racing pionjär H. Clay Earles inbyggd Martinsville Speedway i sydvästra Virginia 1947, tillbringade han över $ 60. 000 till skapa ett spår som värd 6. 000 fans på öppningsdagen. Den rymmer 65. 000 fans i 2010.

Identifiering

De kallas för "Pretty Paperclip" på grund av dess långa, ovala form ger Martinsville massor av action för publiken med sin relativt korta 800-fots straightaways och låg, tät svängar med 11 grader i bank. Racers är också utmanas av trottoaren, den straightaways av 0,526 mil spår är asfalt, men det vänder är konkreta. Pit väg hus 43 grop spiltor som börjar i den tredje tur och avsluta i sin tur två.

Bekvämligheter

Besökare till Martinsville ha möjlighet camping strax utanför speedway. Väl på banan, lyxiga fläkt svit platser finns till en extra kostnad, ingår även på översta våningen sittplatser och pre-race grop passerar. Det kanske viktigaste trivseln på banan är dock den "berömda Martinsville Hot Dog", en legend inom racing community.


Relaterade artiklar


hur man skapar en grupp i ESPN college skål mani
hur man väljer en stabil för en häst
hur man följa UFC regler octagon
hur du anpassar NFL återgång tröjor
hur man köper en röd hatt sox ram
hur man lär sig att älska NFL Football
hur man får Minnesota Vikings biljetter
hur man använder NCAA marschera programvara galenskap pool
NFL utrustning regler
hur man gör en NFL Parlay kort