Hur samlar jag kungligheter bollar vadd praktiken?

Hur samlar jag kungligheter bollar vadd praktiken?

Ursprungligen byggdes 1973, Kauffman Stadium, eller "K", som det är kärleksfullt kallas, är hem till Kansas City Royals Baseballlaget. För många fans spänningen i att ta hem en baseball, även om det är från vadd praktiken kan vara mer minnesvärd än själva spelet. I de flesta fall fånga en boll är helt enkelt en fråga om att ha tur, men det finns ett antal saker att tänka på som kan öka dina chanser att komma undan med en souvenir boll

Du behöver:.
Car.
Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing växeln.


1.
Anländer till arenan ca två timmar innan matchen. Till exempel för en 7:10 spel, driver Royals vadd praxis från 5 till 05:55 Portarna öppnas kl 5:30 pm, så att du kan fånga de sista 25 minuterna av hemmalagets BP. Den besökande team tar sedan BP 5:55 till 6:40 Ta med din handske och en hatt för att stänga ute solens sken.
2.
Studie spelarnas tendenser på plattan. Om exempelvis en högerhänt torped tenderar att dra bollen, ska du stå längs Leftfield rad eller på Leftfield läktaren. Fokusera på torped. Det är lätt att bli distraherad under BP, men det kan kosta dig dyrbara sekunder som du försöker spåra upp en boll i luften. Stå nära gången, om du skulle behöva spurta upp för trapporna för att komma till bollen.
3.
Stand av järnväg och bedriva någon närliggande spelare eller skötare området. Var artig och personlig med dem. Om någon grounders eller kort utmark flugor kommer deras väg, kan de vara mer villiga att kasta det på ditt sätt. Dessutom kan det göra ont att aldrig bära antingen lagets dräkt.


Relaterade artiklar


aktiviteter i Bristol, TN under sommaren NASCAR race
Vilka är reglerna för proffsboxning i USA?
hur man blir en professionell hästkapplöpning jockey
hur du köper Baltimore Orioles biljetter
hur man kan producera mer vridmoment på din bygga
hur handikapp betyget en hundkapplöpningar
Hur du ser på damernas basket fyra sista online
hur man får st.
MLB baseball regler för en död boll strejk
hur man får särspel biljetter till nominellt värde