Hur man väljer wild card i fotboll

Hur man väljer wild card i fotboll

Varje år, bara 12 av de 32 lag i National Football League vidare till slutspel. Sedan ligan omorganiserade år 2002 till åtta divisioner i varje konferens, minskade antalet wildcard lag från sex till fyra. Det komplexa Utslagsfrågan Förfarandet för wildcard lag har oftast fans och media klättra under de sista veckorna av den ordinarie säsongen att skapa alla scenarier där ett lag kan tjäna en av de två wildcard bäddar i sin konferens

Du behöver:.
Car.
Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing växeln.

inledande fastställandet


1.
Skilj konferens resultat och ställningar i slutet av den ordinarie säsongen.

2.
Tilldela playoff kajplatser och topp fyra frösådder i slutspelet till de fyra division mästare i varje konferens.
3.
Tilldela kajplatser wildcard med den femte och sjätte frön till lag med de två bästa skivor från de återstående 12 lag i varje konferens. Det är sällan här enkelt, dock. Ett jokertecken Utslagsfrågan var nödvändig varje år, men en från 2002 omläggningen genom säsongen 2009.

Breaking oavgjort mellan två lag


1.
Leta efter head-to -head resultat. Om två lag med identiska poster spelade med varandra under säsongen, säkrar segraren av spelet kajen.
2.
Jämför register över varje lag i 12 matcher mot sina fiender intraconference . Laget med bättre resultat vinner Utslagsfrågan.
3.
Jämför resultaten av enheterna mot gemensamma motståndare, så länge de har minst fyra gemensamma motståndare. Laget med bättre resultat mot gemensamma motståndare skulle tjäna kajen.
4.
Titta på styrkan i varje lag segrar. Laget vars besegrade motståndare hade en bättre kombination post kommer förväg med wildcard kaj. Till exempel i 2006, fick New York Giants ut Green Bay eftersom Giants 'slagen fiender hade en sammanlagd vinnande procent av 0,422, medan de som förlorade mot Green Bay hade en vinnande procent på bara. 383.
5.
Jämför styrka schemat totalt i samma sätt som du jämfört styrka segrar för varje lag. Laget med en "tuffare" schema-eller vars motståndare hade man kombinerade rekord-tjänar kajen
6
Beräkna den kombinerade leden i konferensen för varje lags poäng brott. . och dess poängsättning försvar.

Om den kombinerade rankingen i konferensen är lika använder kombinerade rankingen för hela NFL.
7.
Jämför punkt skillnaden i konferens spel för både lag. Det lag som outscored sin konferens motståndare genom bredare marginaler tjänar kajen. Om detta är lika, använda lagens punkten differential för alla spel som spelas.
8.
Award kajen till det lag som gjorde fler netto touchdowns i alla spel.

9.
Singla slant om lagen är fortfarande lika efter de första 10 tiebreakers.

Tiebreakers med tre eller fler lag


1.

Använd delade tiebreakers-om två av lagen är från samma division-för att eliminera den nedre laget från påstående. Till exempel, om Washington, Dallas och Atlanta är alla knutna med liknande register, eliminera Washington eller Dallas första eftersom de spelar i samma konferens. De återstående lagets rekord kommer att jämföras med Atlanta hjälp av de två-laget Utslagsfrågan.Den delade Utslagsfrågan är densamma som de två-laget Utslagsfrågan för jokertecken, med en Dessutom. Efter head-to-head spela, är det andra Utslagsfrågan dokumentation över varje lag i divisionen.
2.
Använd en head-to-head Utslagsfrågan endast om tre lag har varje spelade med varandra.
3.
Gå till den andra Utslagsfrågan för två lag, intraconference spela in, och fortsätter att bläddra igenom de två-team tiebreakers tills alla utom ett lag elimineras.

tips och varningar


 • någon med datorvana för att skapa ett program som analyserar scenarier. Om det finns sex lag i slutspel påstående med två veckor kvar på säsongen, då det är 128 win-förlust möjligheter. Lägg i den dimensionen av gemensamma motståndare, register konferens och skillnader punkt, och antalet möjliga utfall når in i tusental.


 • Relaterade artiklar


  Soldier Field information
  hur man använder statistik för att förutsäga NFL fotbollsmatcher
  NCAA Tournament pool regler
  tester för prestationshöjande droger
  trädgårdstraktor dra tävlingsreglerna
  varför gjorde Michael Jordan väljer att bära nummer 23?
  om st.
  hur du utför en blodig bomb i wrestling
  grundskola lacrosse regler
  hur man definierar blockering i NBA