Hur gör jag biljetter köper säsong för Maple Leafs?

Hur gör jag biljetter köper säsong för Maple Leafs?

Notoriskt svårt att få fram, säsongsbiljetter till Toronto Maple Leaf hemmamatcher är eftertraktade av medlemmar i ishockey: s "Leafs Nation" fanskara. Toronto Maple Leafs har sålt ut alla spel på Air Canada Centre sedan oktober 2002

officiella Season Tickets

officiella biljett är tillgängliga endast genom Maple Leafs Sport och fritid (MLSE). År 2008 var cirka 2. 500 personer på väntelistan för att köpa en officiell licens för säsonger biljetter till Leafs. Det förväntas ta mer än 100 år att gå igenom väntelistan. För abonnemang, ring:. (416) 703-Leaf (5. 323)

Broker Webbplatser

Broker webbplatser som Toronto Maple Leaf Licenser köpa, sälja och förhandla om försäljningen av inofficiella licenser för säsonger biljetter. Du måste äga en licens för att köpa säsonger biljetter. En licens är ett engångsköp och ger dig rätt till en sittplats, men du måste köpa biljetter till den platsen varje säsong.

Andra alternativ

Ibland kan du hitta någon som säljer sin licens på en online anslagstavla eller forum. Detta alternativ undviker de avgifter som MLSE och andra webbplatser mäklare men kräver tid att söka på Internet.


Relaterade artiklar


rodeo händelser i Las Vegas
WWE bältet historia
hur du redigerar foder för NASCAR
hur man gör en insats NCAA punkt spridning
baseball regler för avtal
hur man kan förstå varför fotbollen har tillskansat baseball som USA: s nationella tidsfördriv
hur man spelar quarterback som Peyton Manning
betydelserna av biltävlingar flaggor
historien om säkerhet i NFL
hur man får redskap college fotboll