Fordham fotboll stipendier

Fordham fotboll stipendier

Du behöver:
Bil
. Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing växeln.

Fordham University började erbjuda fotboll stipendier i tid för säsongen 2010. Det var första gången sedan 1954 college fotboll säsongen som Fordham hade erbjudit sådana stipendier. Tidigare hade utmärkelser ges till fotbollsspelarna varit strikt behovsbaserade. Enligt universitetets president Joseph M. McShane, "Betydelsefull kan underskatta det, faktiskt. Detta är en stor förändring för Fordham friidrott. "

Tillgänglighet

Fader McShane gick till att säga att stipendier skulle göra fotbollen programmet tillgängligt för fler studenter. Dessa ytterligare stipendier skulle tillåta elever att spela på Fordham som inte uppfylla de ekonomiska kriterierna för föregående utmärkelser systemet.

Konkurrens

Fordham kvar i Patriot League fram till 2012. Det är den enda skola i denna ligan som för närvarande erbjuder atletisk stipendier som inte är baserade på behov. Detta ger dem möjlighet att rekrytera studenter att andra skolor inte har tillgång till. Även om de inte kommer att vara berättigade till ligan, kommer tillägget av dessa idrottare gör dem mer benägna att tjäna på-stora anbud till NCAA Division I-AA i fotboll Subdivision slutspelet. Skolan hoppas vidare att erbjuda dessa stipendier kommer att förnya rivalitet med skolor som Villanova och armén, samt lägga till högre profil icke-konferens motståndare som marinen och University of Connecticut.

Fordham Fotboll Historia

Fotboll intar en särskild plats i Fordham långa historia. Med undantag av tre år under andra världskriget, ställt Fordham ett lag från 1882 fram till 1954. Den fotboll Programmet upphörde efter 1954 säsongen på grund av budgetrestriktioner. En grupp studenter tagit tillbaka det som en klubb sport 1964. Skolan flyttade in i NCAA Division III 1970 och avancerade till division I-AA 1989, då de var accepterat i det Patriot League.Fordham Rams har spelade i två skålar spel: det Cotton Bowl 1941 och Sugar Bowl 1942. Det har också skillnaden av att spela i den första TV-sända match. Fordham värd Waynesburg College den 20 september 1939. Spelet sändes i TV av W2XBS, nu en NBC filial, att kunna visa att TV vid världsutställningen.

Stipendium Krav

Fordham uppgav att detta skifte från behovsbaserade till Athletic baserade stipendier inte kommer att resultera i ytterligare finansiering. Den befintliga stipendier kommer helt enkelt delas ut baserat på atletisk förmåga istället för behov. Gällande standarder för akademiska prestationer och ekonomiskt behov fortfarande anses vara hög prioritet.Enligt fordhamsports. com, NCAA stipendium krav är följande: "Medlemmar i NCAA FCS får ge upp till 63 full stipendier med upp till 30 inkommande spelare får ta emot stöd varje år. Den 63 bidrag kan delas upp på något sätt, men inte mer än 85 spelare kan läggas på stipendium. "


Relaterade artiklar


av fotboll vadslagning
Var kan jag titta NFL-sändningar på webben?
hur du utför en stamtavla som WWE stjärna Triple H
hur man kan se en formel 1 race utomlands
hur man förebygger bukskador i Freestyle BMX
fat racing händelser i Minnesota
hur värd en stor Super Bowl party på en budget
hur man lär sig att älska NFL Football
hur man slår en förare
Hur kan jag titta australiska rugby league matcher medan det i USA?