Boxning: träningstips

Boxning: träningstips

Om du vill utmärka sig i sporten i boxning, måste du förbereda för att träna ditt sinne och din kropp. Som Nicco Boxing hemsida påpekar detta kräver disciplin mycket praktik. Du lär dig att rutan effektivt genom försök och misstag. Dessutom måste du lära kroppen att tåla den tuffa inneboende i sporten. Du måste kunna sista genom nio omgångar, vardera ca tre minuter.

Blockera

När du blockera din motståndare är det viktigt att släppa din vikt. Som Expertutbildning hemsida säger, kommer denna teknik gör att du kan tillfälligt ge en ankare för dig själv på marken. Det kommer också att du kan ta hårdare slag och genom bepansra kroppen struktur. Det kommer att hindra dig från att ge den högre, starkare boxare för att skjuta dig runt och blockerar.Expertutbildning webbplats rekommenderar att du tränar denna teknik genom att använda ett tung boxsäck . Stående framför påsen, låt bröstet något röra det. Tryck hårt på påsen för att göra det svänga bort från dig. Om du gör det på rätt sätt, kan du förvänta dig påsen att komma tillbaka till dig. Som du ser det komma mot ditt ansikte, släpp din vikt och block, sedan andas ut.

Andning

Andningen är alltid viktigt. Som Nicco hemsida påpekar är tendensen att hålla andan. Practice utandning i korta, skarpa andetag som du punch. Enligt experten Boxing hemsida, om du inte andas, kommer du att bli omständligt. Sådana trötthet kommer att lämna dig sårbar.

Hopprep

Enligt Nicco Boxing hemsida, hopprep är ett utmärkt träningsredskap metod för en boxare, eftersom det bygger den samordning som behövs för en fighter. Webbplatsen rekommenderar att du hoppar över 100 gånger med båda fötterna. Utför 10 repetitioner av efterblivna hoppa, dubbla hopp, och växlar mellan båda fötterna, höger fot och vänster fot.

Proper Stance

alltid hålla ögonen på din motståndare. Som visar att du är uppmärksamma på honom och att du inte är rädd för honom. Också, enligt den Nicco webbplats bör du komma ihåg att stoppa in hakan i. Ordna dina armar på ett sätt att skydda din underkroppen. Space fötterna isär. Dessutom bör du spänna dina knän så att enkel förflyttning mot din motståndare.

Stanna passform

Håll dig i form hela tiden, inte bara när du vet att du är på väg att slåss igen. Eftersom Hur Box webbplats, bör lämplighet vara ett sätt att leva. Titta på vad du äter. Om du har svårt att hålla sig på en riktig kost, se en dietist. Undvik alltför mycket kolhydrater och godis samt drycker såsom läsk, eller något som innehåller annat socker. Håll dina portioner liten. Och glöm inte bort att träna, även om du inte har tillgång till ett gym.


Relaterade artiklar


Truck Racing regler
england fotboll fakta
när var kikare uppfunnit?
NFL slutspel regler om tiebreakers
NFL Regler & sanktioner
hur man blir en bättre boxare
information om racing selar
hur man spelar quarterback som Drew Brees
rodeo händelser i Las Vegas
europeisk rugby turer