hur man kommer in i turneringen Penzance tennis

hur man kommer in i turneringen Penzance tennis

Den Penzance Tennis Club ligger på den östra Englands kust nära Cornwall , och grundades 1947 . Klubben började med bara två hårda domstolar . Anläggningen har nu fyra konstgräsplaner , tre makadam hårt domstolarna , en mini-tennisbana och ett kockar prisbelönt café och bar . Klubben är värd för flera turneringar under året för spelare i alla åldrar och kunskapsnivåer . Entry är öppet för alla som är intresserade av att delta . Under rubriken process innebär helt enkelt fylla i en ansökan.

Du behöver:
personlig check
. Anmälningsblankett .


1 .
Skaffa en anmälningsblankett från Penzance Tennis Club . En anmälningsblankett krävs för varje spelare som kommer att delta i turneringen
2
Fyll i ansökan. innehålla ditt namn, kontaktinformation och de händelser du kommer att delta i . Ingen konkurrent kommer att tillåtas delta i mer än sex händelser . Kväll konkurrenter kan bara ange två händelser .
3 .
Beräkna din anmälningsavgift baserad på händelser som du har angett. Inkludera en check utställd på den Penzance Tennis Club med din anmälan.
4 .
Vänd i anmälningsblankett av den utsedda tidsfristen . Den Penzance Tennis Club kan ibland göra undantag för efteranmälningar , beroende på tillgänglighet .


Relaterade artiklar


hur man tjänar en onåbar bollen i bordtennis
hur man tar emot tjänsten i bordtennis
hur man gör en toppad tjänstgöra i bordtennis
hur man greppar paddeln i bordtennis
hur man gör en hacka forehand i bordtennis
hur man får autografer på oss Tennis Open
golf inbjudan idéer
hur man gör en backhand knuff i bordtennis
hur man slår en forehand loop i bordtennis
kan gå en liga paddel tennis