hur man får biljetter till Pilot Pen Tennis turnering

hur man får biljetter till Pilot Pen Tennis turnering

Pilot Pen Tennis turnering är en gång om året händelse i New Haven, Connecticut . De män och kvinnor turnering är det sista stoppet för spelarna innan US Open . Under tidigare år har Pilot Pen drog tennis stjärnor som Lindsey Davenport och James Blake . en vecka turnering värd för ett antal domstolar och aktiviteter , så det finns gott om möjlighet att se tennis i världsklass och har en rolig dag
1
Gå till den officiella sajten för turneringen : pilotpentennis. com . Ska du inte göra samma misstag som jag har många gånger under åren och typ pilotpen. com . Detta kommer bara leda dig till pennor , inte tennis . Från denna webbplats kan köpa biljetter för en dag eller natt match under turneringen . Detta är det första du ska se ut, särskilt om du bor utanför staden .
2 .
Köp biljetter så långt i förväg som möjligt . Erbjudanden och priserna varierar , men du kan köpa boxen sittplatser för hela veckan . Alla biljetter köps för de viktigaste domstol , och lyckligtvis arenan är mycket liten och intim så även läktarens platser på toppen är ett bra värde . Biljetterna till de viktigaste domstolen ger dig även tillgång till de mindre domstolarna i lokalen .
3 .
får biljetterna i kassan . Biljettkassan direkt i tennis plats , så det är lätt att få biljetter till nästa dags match medan du njuter av din nuvarande spel . Dessutom, om du är i New Haven -området förbi och plocka upp dem .
4 .
Njut av spelet . I lokalen kan du få freebies och godsaker mat före och under varje spel . Det finns också en lekplats för barnen och ett stort mat område för lunch eller middag. När du har alla dina gratis godsaker och har sett en del tennis på mindre domstol , ta lite mat och bege dig till de viktigaste domstol för att titta på några av tennis " stora spelare .

tips och varningar


 • Komma biljetter till karensdag eller matcherna i början av veckan är lättast .
 • Turneringen sker i slutet av augusti i New England så försök att få natten matcher så att de är svalare .
 • Bo för den andra matchen. Under den andra matchen de låta folket på läktaren att komma ned till de dyrare platser som är lediga .
 • komma dit tidigt för bra parkering eftersom det går fort .
 • Biljetter för matcher på slutet av veckan går snabbt .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en hacka forehand i bordtennis
  hur man gör en knuff forehand i bordtennis
  hur man gör en hacka backhand i bordtennis
  kan gå en liga paddel tennis
  Vilka plikter tennis anställda i Wimbledon ?
  hur man får biljetter till Pilot Pen Tennis turnering
  hur man tjänar en onåbar bollen i bordtennis
  hur man får autografer på oss Tennis Open
  Wimbledon tennis regler
  golf inbjudan idéer