hur man får autografer på oss Tennis Open

hur man får autografer på oss Tennis Open

US Open är annorlunda än många sportevenemang . Under de första omgångarna , det är konstant åtgärder pågår på över ett dussin domstolar . På sidan domstolarna, deltagande spelare i turneringen spelar bara några meter från där du står eller sitter . Detta gör att få autografer en mycket enkel uppgift . Nästan alla spelare i Open är mer än gärna skriva under ett papper , tennisboll eller hatt för en fläkt . Här är några tips för att förvärva dessa autografer

Du behöver : .
Pen /markör
. Objekt som ska autografer .
Biljetter till U.
S.
 Öppna .


1 .
Välj ett objekt som ska autografer . Du kan köpa både normalstora tennisbollar och stora , souvenir bollar på Öppna. Många fans kommer att medföra en autograf bok , medan andra kommer helt enkelt be spelare att registrera en hatt eller andra små objekt .
2 .
ta med egen penna eller markör . Vissa spelare kommer att packa en skrift redskapen i deras väskor , men inte alla av dem gör . Du skulle verkligen vara generad om en spelare som erbjuds en autograf och du inte har någonting för honom att skriva med .
3 .
Läs schemat för matcher under dagen när du kommer till US Open . Du kan köpa ett schema på en kiosk eller läsa den från den stora resultattavlan utsidan av Arthur Ashe Stadium . Att göra detta kommer att låta dig veta vilka spelare som spelar på vilken domstol . Att veta var en spelare ligger är det första steget att få henne autograf .
4 .
Få till en sida domstol före början av en match . Dessa domstolar är grundläggande behörighet , och du kan normalt få en första parkett för någon match . Att vara i den främre raden gör dig synlig för spelarna , vilket ökar oddsen att du får en autograf .
5 .
Cheer högljutt och entusiastiskt för en spelare du vill ha en autograf från . Alla idrottare är mer benägna att ge en autograf till en person som rötter för honom . Om spelaren ser och hör du med uppmuntran under matchen , kommer han troligen fram till dig efteråt för att signera dina objekt .
6 .
Stå upp längs stängslet bakom domarens stol efter matchen slutar . Det är där spelarna lämna domstolen . Stående till höger längs stängslet kommer att sätta dig direkt i siktlinjen för båda spelarna .
7 .
Håll ditt objekt över staketet med pennan i handen . När du gör detta , kommer spelare vet att du hoppas få en autograf .
8 .
Ring ut till en spelare om hon inte märker dig. Enkelt att fråga " Kan jag få en autograf ? "eller " Kan du skriva det här ? " ska ta spelaren över till dig . Kom ihåg att vara respektfull när detta görs. Skrek till en spelare på toppen av dina lungor kommer sannolikt reta henne , och du kommer att lämna banan utan autograf .

tips och varningar


 • Cheer högt för både spelare under en match om du vill ha dem båda att erbjuda en autograf . Stå och klappa när de båda gör fina låtar och vara respektfull för båda . Gör detta och båda ska vara glada att ge dig en autograf när matchen slutar .
 • alltid tacka en spelare efter dig att få en autograf .
 • Skrik inte ut till en spelare som just förlorat en match . Att elimineras från US Open är mycket nedslående för dessa idrottare . En spelare som har just upplevt detta kan inte vara på humör att skriva något . Om spelaren går iväg från dig , vara respektfull och förstående.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en hacka forehand i bordtennis
  hur man slår smash skott i bordtennis
  Wimbledon tennis information
  hur man tar emot tjänsten i bordtennis
  hur man gör en backhand tjänstgöra i bordtennis
  hur man tjänar en onåbar bollen i bordtennis
  hur man slår en forehand loop i bordtennis
  Wimbledon tennis regler
  hur man greppar paddeln i bordtennis
  hur forehand tjänstgöra i bordtennis