hur har den bästa upplevelsen på oss Tennis Open

hur har den bästa upplevelsen på oss Tennis Open

Den amerikanska Tennis Open på USTA Billie Jean King National Tennis Center i New York City är till skillnad från andra idrottsevenemang. För priset för antagning , fans har möjlighet att njuta av mer än ett dussin tennismatcher under en enda dag. Om det att vara upp nära och personliga med de bästa tennisspelarna i världen är inte tillräckligt för att uppväcka dig , det finns många andra saker som gör att närvara vid US Tennis Open ett måste för varje sport . Här är några sätt att få ut det bästa av dina erfarenheter
1 .
Skaffa ett American Express -kort om du inte redan har ett . American Express är officiell sponsor i US Open och erbjuder en pre-sale biljetter till evenemanget. Du kan också använda ditt Amex -kort på öppna . Card -medlemmar få en souvenir radio , har förmågan att hyra en handhållen tv gratis ( om TV: n är tillbaka ) och få rabatt på souvenirer .
2 .
Köp biljetter till ( minst ) en natt session . Natt sessioner börjar vid 7 pm och pågå till sista matchen höll på Arthur Ashe Stadium slutar . Det kommer fortfarande finnas flera matcher på yttre domstolarna hela natten . Det bästa är dock att titta på sista matchen under ljusen .
3 .
anlända 30 minuter innan grindarna öppnar . Detta rekommenderas särskilt för dem som deltar en natt session . Gates öppnar en timme innan natten sessionen officiellt " börjar , " men du kan se matcher på den yttre domstolar så snart du in i komplexet. Att komma in i Tennis Center så snart som möjligt ser till att du får dina pengar är värda av att se alla tennis möjligt .
4 .
Köp en jumbo tennisboll när du anger Tennis Center . Detta är ett utmärkt memorabilia samt perfekt för att samla in många underskrifter från de bästa tennisspelarna i världen .
5 .
Stanna för att sluta några matcher och få några autografer . Om du inte är på första parkett vid en av de två arenorna , har du förmodligen inte kommer att få en autograf från den bästa spelaren i världen . Men de flesta spelarna på den yttre domstolarna underteckna något i slutet av en match . Använd jumbo tennisboll eller ett program som hem för dina autografer .
6 .
Håll koll på de olika matcherna äger rum på hallen och flytta till mer intressanta matcher under sessionen . Det finns tre sätt du kan göra detta . Om du får American Express radion hör du uppdaterar under hela sessionen . Du kan också följa den stora resultattavlan finns utanför Arthur Ashe Stadium . Det sista sättet är att titta på mindre resultattavlor för yttre domstolarna . Under avbrott i handlingen kommer resultattavlorna visa uppdateringar på varje match äger rum . Dessa uppdateringar kommer att berätta om en match äger rum, som spelar i den matchen och poängen för just den matchen .
7 .
äta på Carnegie Deli monter . De bästa smörgåsar i hela Tennis Center kan hittas på denna kiosk . Att äta är här också mycket billigare än att ha en måltid på en restaurang . Bäst av allt , gripa tag i en smörgås från Carnegie Deli sparar tid , så att du får rätt tillbaka till åtgärden.

tips och varningar


 • titta på att få en biljett paket . Det är fulla och mini planer för alla prisklasser . Logga in på US Tennis Open webbsida månader i förväg för att få mer information om biljetter .
 • Kom ihåg att förköp för enskilda biljetter vanligtvis börjar tre månader före starten av den amerikanska Tennis Open . Mini planer och andra paket biljett sälja ut månader före evenemanget .
 • gå runt och söka efter olika American Express kiosker och bodar . Varje bås erbjuder olika erbjudanden och rabatter till kortet medlemmar .


 • Relaterade artiklar


  Wimbledon tennis regler
  hur forehand tjänstgöra i bordtennis
  Hur du ser på baseball med en pojkvän
  slår en backhand slinga i bordtennis
  hur man får autografer på oss Tennis Open
  hur man får biljetter till Pilot Pen Tennis turnering
  hur man kommer in i turneringen Penzance tennis
  hur man gör en toppad tjänstgöra i bordtennis
  hur man gör en backhand knuff i bordtennis
  hur man gör en hacka forehand i bordtennis