Vilka plikter tennis anställda i Wimbledon ?

Vilka plikter tennis anställda i Wimbledon ?

Wimbledon , den äldsta och mest prestigefyllda tennisturnering i världen , skapar intresse bland både ivrig tennis fans och casual sport observatörer varje år . Men bortsett från de rankade toppspelare som visas på den berömda gräset domstolar , många andra hängivna yrkesverksamma, inklusive tjänstemän och stödpersonal arbetar både på och utanför domstolarna att säkerställa att de två veckor långa evenemanget löper smidigt för alla som deltar och delta .

Line domare

Under Wimbledon , linje domare är ansvariga för korrekt tillsyn av respektive match om rad samtal och scorekeeping . Line domare övervaka en särskild linje på banan och måste göra lämpliga samtal , om en boll är i eller ut , antingen muntligt genom skrek " Out ! " eller fysiskt med sina händer för att visa bollens riktning . Under en match är linje domare ersätts med nya linespeople varje 75 minuter för att säkerställa att de är fräscha både fysiskt och mentalt . En uppmaning som en linje domare kan overuled av ordföranden domare som har sista ordet i alla line samtal under en match .

huvuddomare

En stol domare sitter ovanför domstolen och övervakar en hel tennismatch , inklusive att hålla och ringer poäng efter varje punkt , vilket gör slutliga besluten om omstridda linje samtal och hantera frågor som timeout spelare skada och dåligt beteende , inklusive racket missbruk och obsceniteter . Huvuddomare är oftast tidigare linje domare som efter mycket tid på banan under många matcher och efter kompletterande utbildning, få rätt att sitta i domarens stol . Huvuddomare som ringer Wimbledonfinalerna har lång erfarenhet av stora internationella matcher .

Chief domare och tävlingsdomaren

De främsta Domaren för Wimbledon mästare är en viktig medarbetare som han överlåter alla huvuddomare i sina matcher för två veckor händelse . Chefen Domaren rapporterar till turneringen domare som har ansvaret för att se alla regler för tjänstgör matcher följs tillsammans med att fatta beslut om att stoppa och /eller starta en tennismatch på grund av dåligt väder och hantera tvister över hur en match tjänstgjorde.

Ball Pojkar och flickor Ball

Ball pojkar och flickor boll spelar en avgörande roll under mästerskapet eftersom de ansvarar för att hålla reda på alla bollar under en match . Deras uppdrag även hantering spelare ansökningar om vatten eller handdukar i-mellan punkter eller under övergångar . Ball pojkar och flickor skall genomgå en ansökan och utbildningen innan evenemanget börjar.

Kundtjänstpersonal

Av den domstol , många anställda under Wimbledon ta hand om en mängd olika uppgifter bland annat som kontakterna mellan spelarna och media , kör spelare till och från sina hotell , medicinska eller terapeutiska tjänster såsom massage , och frågor utrustning såsom restringing racket . Många andra människor hanterar catering , merchandising , och groundskeeping arbetsuppgifter . Några av dessa anställda arbetar heltid vid All- England Club men många är bara där för två veckor span av turneringen .


Relaterade artiklar


hur man får in Wimbledon tennis gratis
hur man gör en backhand knuff i bordtennis
hur man känner igen en tjänst fel i bordtennis
hur man tjänar en onåbar bollen i bordtennis
hur man håller poäng i bordtennis
hur man slår smash skott i bordtennis
hur man gör en backhand tjänstgöra i bordtennis
Hur du ser på baseball med en pojkvän
Wimbledon tennis regler
Wimbledon tennis information